da da  | de de  | no no  | se se  | en en
annons
  
Sverige

Hitta stuga i Sverige - från Nordbotten till Skåne - och från Dalarna till Gotland till de skarpaste priserna. Res på semester i vackra Sverige och boka några dagar. Just nu med priser helt ner till 1073 SEK per vecka. Välj mellan 2106 stugor.

Vid vattnet

Det finns inget som att stanna nära stranden. Här kan du höra havet, och det tar bara några minuter innan du kan doppa tårna. Här är det lätt att se solen stiga upp och gå ned. Du kan hyra en stuga med mindre än 250 meter till vattnet från 1517 SEK per vecka. Välj mellan mer än 2859 tillgängliga fritidshus.

Inomhuspool

Få tillgång till hälsoavdelningen eller vattenparken när du bokar ett fritidshus. Ha några roliga dagar på semester med tillgång till pool. Just nu kan du boka ett semesterhus med tillgång till en inomhuspool från 2402 SEK per vecka. Urvalet är stort med mer än 473 tillgängliga stugor. Boka en stuga med lite extra lyx nu till de bästa priserna!

Danmark

Hitta ditt fritidshus i Danmark - från Skagen till Gedser - och från Blåvand till Bornholm till de skarpaste priserna. Res på semester i vackra Danmark och boka några dagar i ett av Danmarks vackra fritidshus. Just nu med priser helt ner till 1697 SEK per vecka. Välj mellan 8132 fritidshus.

Danmarks topp

Hitta ditt fritidshus på den vilda danska västkusten från Slettestrand till Blokhus, längs Tannisbugten från Tversted till Skagen eller på den milda östkusten från Skagen till Hals med de barnvänliga stränderna. Avgång från 1882 SEK per vecka. Just nu 1831 tillgängliga stugor.

Semester med elbil

Dra på ferie med din elbil uten å gå tom for strøm. Bestill nå til de beste prisene! Akkurat nå mer enn 29 ledige hytter med lader for elbil fra 3471 SEK per uke.

5 * fritidshus

Boka de mest populära och läckra stugorna. Boka en 5 * stuga. Här hittar du fritidshus med ett fantastiskt läge och härlig inredning. Just nu kan du boka ett 5 * fritidshus hela vägen ner till 2444 SEK per vecka. Välj mellan 1481 stugor just nu.

annons

Hitta din stuga eller fritidshus från de största hyrebyråerna - på en webbplats!

Hitta din stuga eller fritidshus från de största hyrebyråerna - på en webbplats!

Hos Last Minute Holiday Homes hittar du ett stort urval av fritidshus och fritidshus från de största fritidshus- och fritidshusbyråerna samlade på ett ställe.

Vi gör det enkelt att hitta de bästa erbjudandena på fritidshus och fritidshus om du måste lämna inom de kommande 8 veckorna.

Hitta ditt hus baserat på plats, pris, incheckningsdatum, faciliteter och många fler sökkriterier - enkelt och enkelt - på ett ställe.

Är det dags för dig att ta dig en kort paus från vardagen och hitta lugn i ett fritidshus eller fritidshus - då kommer vi att ge dig råd och hitta de lägsta priserna.

Bra semester!

Var vill du hyra ett semesterhus?

Hitta stugor/semesterhus nära spännande attraktioner

Vad ska vara i din nästa stuga/semesterhus ?

Hitta semesterhus och stugor från de bästa uthyrningsbyråerna !

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

E-postadressen är OK
Du har inte angett en giltig e-postadress

Gradera oss

Vad tycker du omLast Minute Holiday Homes ? Ge oss 1 till 5 stjärnor ...
Andra användare har betygsatt oss för  av 5 baserat på betyg.

Besök oss på sociala medier

A LIETO INTERNATIONAL SITE