da da  | de de  | no no  | se se  | en en
annonce

Om lastminuteholidayhomes.eu

Vi finder de bedste "last minute" feriehus tilbud på nettet

Hverdag finder  Last Minute Holiday Homes søge robotter internettets bedste tilbud på feriehuse og sommerhuse fra de største udlejningsbureauer i de kommende 8 uger.

Vi samler en meget stor del af udbuddet af ferie og sommerhuse et sted - så det er enkelt for dig at finde det bedste tilbud.

Så skal du bruge et feriehus indenfor de næste 8 uger og vil have valuta for pengene - så er du kommet til det rette sted.

 

Virksomheden Last Minute Holiday Homes

Last Minute Holiday Homes er stiftet af Jens Andersen og er en del af Lieto , der også driver charterrejseportalen Last Minute Charter og rejsedeal bloggen Travolo i en række europæiske lande. Last Minute Charter og Travolo har samlet over 2 millioner årlige besøg.

Jens har også en rejse blog - travelling with jens - med små og store historier fra Jens's egne rejser - og er du nysgerrig så kan du bl.a. læse om hvor man blive Indiana Jones på motorcykel, hvordan man nyder solopgangen over Mount Everest eller hvor man finder 16 hundrede tallets Google Earth.

Last Minute Holiday Homes er et kommercielt website. Det vil sige, at vi tjener penge på reklamer på websitet og kommissioner fra udlejningsbureauer. Det betyder ikke, at vi kun publicerer gode tilbud med selskaber vi har aftaler med. Det gode tilbud er altid det vigtigste !

Last Minute Holiday Homes's forretningsadresse er:

Lieto
Svanelundsvej 4
9800 Hjørring

Lietos bankforbindelse er Nordea.
Lieto har CVR DK30337867

annonce

Hvor vil du leje sommerhus ?

annonce

Hvad skal der være i dit næste sommerhus/feriehus ?

annonce

Find sommerhuse og feriehuse fra de bedste udlejnings-bureauer !

Tilmeld dig vort nyhedsbrev

E-mail adresse er OK
Du har ikke indtastet en gyldig emailadresse

Bedøm os

Hvad synes du om Last Minute Holiday Homes ? Giv os fra 1 til 5 stjerner ...
Andre brugere har bedømt os til  ud af 5 baseret på bedømmelser.

Besøg os på de sociale medier

A LIETO INTERNATIONAL SITE